Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: در آینده نزدیک در سپاه ثارالله استان کرمان تصمیم داریم با نیروهای جهادی و جوان و پیشکسوتان جریان انقلاب چهار قرارگاه در استان فعال کنیم که دو مورد در جنوب و شرق استان برای محرومیت زدایی و اولویت بندی مسائل مهم استان فعالیت خواهد کرد.

سردار"حسین معروفی" غروب ششم مهرماه در جلسه انس و وحدت فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی استان به مناسبت هفته دفاع مقس در بیت الزهرای کرمان اظهار کرد: شهدا محور وحدت هستند و شهید حاج قاسم سلیمانی نماد همه شهداست و بیت الزهرا قلب ها را آرام می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه افتخار می کنیم ویژگی های نیروهای مسلح ما در دنیا و دنیای اسلام منحصر به فرد است، افزود: رسالت گام دوم انقلاب این است که برای ظهور مهیا شویم و ما(نیروهای مسلح) سربازان این بسترسازی هستیم و بیانیه گام دوم بزرگ ترین سند بالادستی است و حاج قاسم این بستر را در جهان اسلام مهیا کرد.

معروفی با اشاره به ویژگی های مکتبی بودن، انقلابی بودن، جهادی بودن، مردمی بودن، رهبریِ نیروها، اخلاص و ... در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی عنوان کرد: دشمن نمی تواند ما را بزند زیرا توانمندی نیروهای مسلح از جمله ابزار هوشمند و هم انسان پشت ابزار هوشمند را می داند.

وی ادامه داد: بنده بارها اعلام کرده ام که برای ساقط کردن پهپاد امریکا در خلیج فارس اپراتور تصمیم گرفت زیرا نیرو و ابزار هوشمند است و سیاست نظام را می داند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه جنگ خسارت جانی و مالی دارد اما چه شد که جنگ ما دفاع مقدس شد؟ گفت: باید این مسئله باز شود و فرهنگ حاکم بر دفاع مقدس ترویج شود چراکه فرهنگ عاشورا هم در شکل و هم در محتوا بود.

وی افزود: بیش از ۶۰ درصد جامعه ما جنگ و امام(ره) را ندیده اند و برای رسیدن به حقیقت خلاءها را پر کنیم و در این راستا همه نیروهای دفاع مقدس و نخگبان و دلسوزان باید کار کنیم.

معروفی تصریح کرد: مدیریت واقعی در دفاع مقدس اتفاق افتاد و معتقدیم در کشور اگر بخواهیم موفق شویم باید مدیریت نیروهای مسلح که زائیده دفاع مقدس است یعنی مدیریت جهادی، مکتبی، سپر بلای مردم شدن را پیاده کنیم و باید ملجاء و تکیه گاه مردم باشیم.

وی بیان کرد: در آینده نزدیک در سپاه ثارالله استان کرمان تصمیم داریم با نیروهای جهادی و جوان و پیشکسوتان جریان انقلاب چهار قرارگاه در استان فعال کنیم که دو مورد در جنوب و شرق استان برای محرومیت زدایی و اولویت بندی مسائل مهم استان فعالیت خواهد کرد.

فرمانده سپاه استان کرمان گفت: با مدیریت قرارگاهی و هماهنگ می توانیم مشکلات را حل کنیم و مهم نیست به نام چه کسی ثبت شود.

وی با اشاره به اینکه دو قرارگاه نیز در مرکز استان برای توانمندسازی جوانان تشکیل خواهیم داد، افزود: به شدت مشکل مدیریت منابع را داریم که باید برای انتقال مدیریت حقیقی به جوانان کار کنیم. می گوییم نیرو نداریم در حالی که ما به جوانان میدان ندادیم.

معروفی با اشاره به فعال کردن قرارگاه عملیاتی کردن گام دوم انقلاب و خارج شدن از شعار، تصریح کرد: روی این مسائل کار شده و دانشگاه و نخبگا باید به کمک ما بیایند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در ادامه اظهار کرد: امسال یادواره خانگی شهدا را در سطح استان راه اندازی کردیم و در این راستا باید ۶۵۰۰ یادواره شهید خانگی از هفته دفاع مقدس امسال تا سال آینده برگزار کنیم.

به گزارش ایسنا، "ذوالعلی" معاون هماهنگ کننده سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه دفاع  مقدس در مسیر و ادامه راه امام حسین علیه السلام بود، افزود: هفته دفاع مقدس امسال نمود واقعی از بصیرت و ولایتمداری بود که در نیروهای مسلح رشد یافته و به عنوان یک ستون و محور قابل اتکا برای همه نیروهاست.

وی اظهار کرد: برنامه های بسیاری که در این هفته برگزار شد، جنبه های مختلف را پوشش می داد و برنامه ها بیشتر به سمت خدمت رسانی، محرومیت زدایی و در امتداد مبارزه با ویروس کرونا بود.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از پوستر و دستورالعمل یادواره خانگی شهدای استان کرمان رونمایی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی هفته دفاع مقدس محرومیت زدایی استان کرمان مدیریت جهادی سپاه ثارالله استان کرمان محرومیت زدایی نیروهای مسلح فرمانده سپاه دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۶۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • سپاه مقدس‌ترین نهاد و ناموس انقلاب اسلامی است